zjistětě více

o bistru

Náš Příběh

V roce 2017 vznikla myšlenka otevřít bistro, kde se spojí bohaté zkušenosti šéfkuchaře Martina Dvořáka a skvělé produkty řezníka Jana Landy. Jejich cílem bylo vytvořit spojení kvalitních surovin, řemesla a tradičních postupů za přijatelnou cenu. V bistru jsou všechna jídla vařena s láskou a vysokým podílem lidské práce. Najdete zde neotřelou atmosféru, unikátní interiér a skvělá jídla, která jsou připravována s láskou a péčí z čerstvých surovin. Prostor je co nejvíce otevřený a útulný, včetně kuchyně, kde můžete vidět kuchaře při práci. Přijďte si k nám vychutnat bohatou snídani, skvělý oběd nebo si jen tak dopřejte dobrou kávu a dort.
interiér bistra u řezníka
Bistro U Řezníka

unikátní interiér

Ve spolupráci s designérem Ondřejem Pomykalem jsme vytvořili unikátní interiér, kde se potkávají moderní technologie s řemeslnou a sklářskou tradicí. Svítidla pro nás zhotovil HG Atelier Design a Prousek Exclusive Lighting. Všechno sklo dodal umělecký sklář Jiří Pačinek Junior.

pár čísel

140 - kapacita Bistra
18 hodin - čas strávený na tvorbě jedné býčí hlavy
Jsme na Gastromapě Lukáš Hejlíka

Naše řeznictví

Řeznictví Landa je rodinná firma s více jak 100 letou tradicí. Do našeho bistra dodává jen to nejčerstvější a nejkvalitnější maso.

Catering

Vsázíme na používání nejkvalitnějších surovin, moderní gastronomii na vysoké úrovni, kreativitu a schopný a zkušený personál. Ke klientům přistupujeme individuálně takže každá realizovaná akce je originálem. Chcete-li sestavit nabídku podle Vašich představ nebo finančních možností nebo máte-li jen dotaz, jsme Vám plně k dispozici.