zjistětě více

o bistru

náš

příběh

Myšlenka otevřít bistro, kde se spojí bohaté zkušenosti šéfkuchaře Martina Dvořáka a skvělé produkty řezníka Jana Landy vznikla v roce 2017. Jejich cílém od začátku bylo vytvořit spojení kvalitních surovin, řemesla a tradičních postupů za přijatelnou cenu. Všechna jídla v bistru jsou vařena s láskou s vysokým podílem lidské práce, které si nesmírně vážíme. V bistru najdete neotřelou atmosféru, unikátní interiér a skvělá jídla. Vše je připravováno s láskou a péčí z čerstvých lokálních surovin. Prostor je co možná nejvíc otevřený a útulný, včetně kuchyně, kde vidíte kuchařům pod ruce. Doražte k nám na bohatou snídani, skvělý oběd nebo jen tak na dobrou kávu, dort nebo naše vlastní pivo.

unikátní interiér

Ve spolupráci s designérem Ondřejem Pomykalem jsme vytvořili unikátní interiér, kde se potkávají moderní technologie s řemeslnou a sklářskou tradicí. Svítidla pro nás zhotovil HG Atelier Design a Prousek Exclusive Lighting. Všechno sklo dodal umělecký sklář Jiří Pačinek Junior.

pár čísel

80 - kapacita lidí
18 hodin - čas strávený na tvorbě jedné býčí hlavy

Naše řeznictví

Řeznictví Landa je rodinná firma s více jak 100 letou tradicí. Do našeho bistra dodává jen to nejčerstvější a nejkvalitnější maso.

Catering

Vsázíme na používání nejkvalitnějších surovin, moderní gastronomii na vysoké úrovni, kreativitu a schopný a zkušený personál. Ke klientům přistupujeme individuálně takže každá realizovaná akce je originálem. Chcete-li sestavit nabídku podle Vašich představ nebo finančních možností nebo máte-li jen dotaz, jsme Vám plně k dispozici.